Den største hemmeligheten av en sunn, ung og vakker hud – valget av kosmetikk

Vi har demontert en stor del av de 3 hemmeligheter skjønnhet og ungdommelig hud: en sunn livsstil og komponentene i den første og andre deler, samt en kompetent hudpleie i den tredje delen. Du har allerede lært mye, og håper å ha reflektert over betydningen av disse tingene, hvis du ikke har brukt dem i deres liv. Hvis du ikke har lest de foregående delene, sørg for å lese. Uten bruk av rådene er det svært vanskelig for en lang tid til å bli med en ung og vakker hud. Selv om nå huden ser bra ut, betyr det ikke at det vil være i 10 år og utover. Det er svært viktig å forstå funksjonene i strukturen i huden, og at det påvirker mest. I denne artikkelen, la oss vurdere noen viktige hemmeligheter om hvordan å holde huden ung og vakker – hva slags sminke for å velge hvordan du søker og butikk.

Ingen skadelige komponenter i kosmetikk
Med utviklingen av moderne kjemisk industri 90-95% av kosmetikk produsert nå blitt rett og slett farlig for huden din. Aggressive tensider, parabener og andre konserveringsmidler, propylenglykol, formaldehyd, silikoner, mineralolje, smaker, store mengder alkohol, og mer aktivt skade ikke bare huden, men også i hele kroppen.
Hva å gjøre med hendene hud er dårlig? Bedre ikke å bruke noen Skin Care, og på samme tid å være i samsvar med de andre reglene i denne artikkelen gjelder for huden enn det faktum at hun var en skade. Dette NaturaTeka.ru vi ser i detalj de forskjellige komponenter av kosmetikk og typer av kosmetikk. Du vet at du kan bruke, og hva som ikke.

kozmetika atache za litseto

Det er ikke nødvendig å overgrep og sminke, spesielt vannfast mascara og leppestift teller. Og hvis du bruker den, og deretter velge de sikreste produktene for huden, for eksempel mineral kosmetikk og økologisk mascara.
Ikke overforbruk som farging hår (spesielt lynet), noe som ville være en «myk» maling kan være, det er faktisk brenner håret. Men hvis det samme «dødt» hår, det påvirker hårsekkene og hodebunnen. Unntaket er er naturlig henna. Det samme gjelder for annen perm, laminering og andre prosedyrer: skadelige ingredienser trenge gjennom huden. Forresten, neglelakk inneholder en stor mengde skadelige komponenter, inkludert Den kan inneholde en meget farlig toluen. Nail iboende svært porøs og absorberer kjemi som en svamp som brukes på den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *