Den indre plate som omgir lasten

Ved å fjerne teppet, i form av farger og design, oppfyller vanligvis med passasjeren, på bunnen, kan du se et hull. Denne plassen er dedikert som hjul og verktøy. Om nødvendig, kan beholderen i henhold til brenselgass for maskinen plasseres i dette hullet.
https://autoprofi.bg/zarqdno-ustroystvo-starline-prod1959.html
Noen arc hjulbuer, på den annen side, er det åpninger for baklyktene, som det er mulig å nå disse pærene. I tillegg til panseret, kan stammen være dekket av en base som er nyttig for å holde med lett bagasje.

Den indre plate som omgir lasten, før den anvendes, må støtte en test ved VDA. Av sikkerhetsmessige grunner, bør det ikke være ugjennomtrengelig. Faktisk, er det viktig at det alltid er mulig å nå kupeen gjennom lasterommet.
Vår nettbutikk tilbyr et utvalg av reservedeler (f.eks hub, kroppen kit støv dekker termostatventiler, etc.) For de fleste av de mest kjente bilmerker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *