Ned med høye hæler!

Ja, det er å si om slanke ben og å stramme setemusklene, men ikke sitt eget ønske om å se imponerende, er det ikke nødvendig å herniated plater, degenerative plate sykdom og smerter i foten uten mannlig oppmerksomhet. Foten utfører en fjærfunksjon, og når den har på seg sko med høye hæler, slår den helt ut.

Ingen plattform og spisse tær.

https://fashioncolors.bg/dreha/obuvki/supra-skytop-кецове-черно-кафяво-бяло/
http://razberi.eu/index.php/item/190-drehi-i-obuvki-na-edno-myasto

Som du forstår, er vakre sko ikke nødvendigvis brukbart fottøy. Det samme gjelder for en akutt tå, plattform. Misdannelse av fingrene, utseendet på kjeglene, flate og kryss-liktorn – det er bare en delvis liste over «sjarm» som oppstår som følge av bruk sko med spiss tå og plattform.

Alle de ovennevnte problemene kan unngås hvis du følger disse anbefalingene. Tross alt, bruk av sko bør være behagelig, ikke et offer for moten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *